Dr. Mocsonoky Zsuzsanna

Értékelés:
(4 szavazat)

 

Dr. Mocsonoky Zsuzsa

Fogszakorvos
Homeopátiás orvos

 

Mottó: „Az egészség minden emberben ott van—csak a betegségeink miatt nem vesszük észre!„
 

Budapesten születtem. Zenei általános iskola, és a Radnóti Miklós Gyakorló Gimnázium matematika-fizika tagozata után 1978-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvos Tudományi Karán. Fogorvosi munkámat  Békés megyében, Dobozon kezdtem, és folytattam 23 évig. Az 1990-es évek elején már lehetett néhány olyan gyógyító módszerről hallani és olvasni, melyek addig eltitkoltak voltak előttünk. Ilyen volt a kínai orvoslás – az akupunktúra, és ilyen volt a homeopátia is. 1992-ben az elsők között végeztem el a Biológiai fogorvoslás – és szájüregi akupunktúra tanfolyamot.  

Későbbi pályám során vettem ennek igazán nagy hasznát. A szájüreg – és a fogak szoros energetikai kapcsolata a szervezettel diagnosztikai és terápiás  szempontból is rendkívül fontos. A száj mint mikro-rendszer működik a talphoz, vagy a fülhöz hasonlóan – és ugyan úgy kezelhető is a test bármely része a szájüreg felől. Foglalkozik az amalgám „kérdéssel” és annak kivezetésével, és a felhasznált fogászati anyagok tesztelésével is.

1998-ban kezdtem  tanulni a klasszikus homeopátiát – melyből 2000-ben tettem vizsgát a Semmelweis Egyetemen.

Az élet úgy rendezte, hogy 2001-ban a fogászatot abbahagytam , és az utam a komplementer – holisztikus gyógyászat felé vezetett.  Az ezt megelőző 10 év ilyen irányú tanulmányait még sok más követte – annak érdekében, hogy minél jobban , szélesebb körben és nagyobb sikerrel tudjak segíteni a hozzám fordulóknak. Gyógyító tevékenységem szerves részét képezi a homeopátia mellett a biorezonancia diagnosztika és terápia, a táplálkozási és életmód tanácsadás, és nem utolsó sorban a lelki problémák feltárása és kezelése.  Az alkalmazott gyógymódok és a felhasznált kiegészítő anyagok és homeopátiás gyógyszerek mindig személyre szabottan történnek. 


1984: Fogászat és szájbetegségek szakorvos vizsga

1992: Biológiai fogászat-szájüregi akupunktúra, Körbler féle új homeopátia

 

1996: Hipnózis a fogászatban (hypnodonta)

2000:  SOTE Homeopátia  Licence vizsga

2002: IBR-SYSTEM biorezonancia terápia

2003: Természetgyógyászat alapképzés

2007: BEMER mágnes terápia

2007: GNM újmedicina alapképzés

2008: MORA diagnosztika

2008: Schüssler tanácsadó-arcdiagnosztika,

2009: Homeopátiás nem toxikus tumor terápia

          Bach virág terápia

 

Hiszem, hogy minden ember meg tudja találni a számára megfelelő gyógymódot és segítő személyt. Ebben szeretnék segíteni: megtalálni és megmutatni azt az utat, ami egy teljesebb, boldogabb élet felé vezet.
 

Áldás és szeretet minden embernek


Bejelentkezés:66/644-063
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.